Kijk in ons centrum

INNOVATIEVE TECHNIEK

WELKOM BIJ DE ZOUTKAMERS SALTIUM AMSTELVEEN!

In de Saltium halotherapie praktijk gebruiken we de meest innovatieve en revolutionaire natuurlijke zouttechniek om de luchtwegen en huid te reinigen en te herstellen. Saltium halotherapie center heeft een grote zoutkamer voor gemeenschappelijk gebruik en twee kleinere zoutkamers voor individueel halotherapie gebruik.  Bezoekers van Saltium ontspannen in de zoutkamer en ademen daarbij lucht in die rijk is aan verneveld droog zout.  Dat verhoogt de kwaliteit van leven op natuurlijke wijze.

Ervaar de effecten van zouttherapie bij Saltium zelf en maak snel een afspraak.

INDIVIDUELE RUIMTES EN GROEP KAMER

100% NATUURLIJKE THERAPIE VOOR HUID EN LUCHTWEGEN

Halotherapie is geschikt voor jong en oud en helpt bij aandoeningen zoals astma, COPD, hooikoorts, bronchitis, eczeem, psoriasis, acne en veel meer.
Ben je gezond maar herken je een van de volgende punten? Dan is zouttherapie ook iets voor jou

  • Hebt u last van stress en bent u vaak moe? Zouttherapie heeft een rustgevende werking.
  • Bent u gestopt met roken? Zouttherapie versnelt het herstel van uw longen en verbetert uw algehele conditie.
  • Sport u? Kom langs en verbeter uw sportprestaties en versnel herstelproces.

Buitenland

WELKOM BIJ ONZE PARTNER SALTIUM MADRID

Bent u met vakantie of een zakenreis in Madrid of in de buurt van Madrid en hebt u behoefte in een halotherapie sessie? Dan bent u van harte Welkom bij onze partner Saltium Madrid. Saltium Halotherapie Center in Madrid is een van de vooruitstrevende halotherapie centers in de wereld. Ze hebben 2 groep ruimtes en 2 privé  ruimtes.

Naast gewone groep en privé halotherapie sessies verzorgen ze Kundalini Yoga en ademhaling Yoga classes. Ook beschikken ze over een speciale ruimte voor kinderen.

Ben u benieuwd naar Saltium Madrid? Neem dan contact met ons op. Wij regelen een zeer aangename en helende halotherapie behandeling voor u in Madrid.

Partners

fysio-huis