Ervaringen van onze klanten

[WPCR_INSERT]

Eleonore en Marjan, wekelijkse verslagen

volg wekelijkse verslagen van Eleonore en Marjan

ze doen een kuur van 15 behandelingen en delen hun ervaringen met ons mee.

Dec 01, 2015 by Annetje Ottow

Dank je voor lieve zorgen! Ik voel me veel beter en meer energie.

Annetje

Nov 20, 2015 by Joke

Titel: huid wordt beter

Mijn huid wordt steeds beter. Jeuk is veel minder en telkens weer ontspannen ontstrest ook

Joke

Nov 04, 2015 by zangares

Titel: Ik ben zangeres

Ik ben zangeres en merkte dat ik steeds beter ga zingen meer longinhoud en meer bereik.

Afgelopen zondag heb ik na mijn optreden veel complimenten gehad van publiek dat mijn zang en bereik verbeterd is.

Oct 20, 2015 by Jannie Brinckman

Titel: Mijn ervaringen, Saltium Halotherapie Amstelveen

Hierbij laat ik mijn ervaringen horen van mijn Halotherapie, die ik sinds 8 september 2015 volg.
De ontvangst bij binnenkomst en de sfeer is al rustgevend en voelt prettig aan. Ik heb geen specifieke klachten, merk wel op dat de volgende zaken verbeteren:

  • mijn huid ziet er uit als na een vasten-/reinigingskuur
  • mijn haar is minder snel vet
  • veel slijm kwam er los van een ” verkoudheid” in aug. j.l.
  • mijn tandvlees is een stuk vooruit gegaan, kleurt nu meer rose
  • voel mij na de sessie ontspannen en dat blijft gedurende langere tijd
  • haal makkelijker en vrijer adem.

Ik blijf de therapie nog even volgen, vooral daar ik in de omgeving van Schiphol woon en de lucht sterk verontreinigd is. Dat merk je niet zo, omdat je er aan went. Ik merk het vooral op als ik van vakantie terug kom, van een plek waar de lucht een stuk minder vervuild is.

Ik kan het iedereen aanraden met of zonder klachten, een cadeau aan jezelf.

Hartelijke groet,
Jannie

Oct 10, 2015 by Francisca

Titel: verlichting

Je voelde zeer snel verlichting op mijn borst na de eerste sessie. Volgende dag gaat de slijm los.

Na 5-6 keer voel je echt veel meer ruimte met ademhalen. je wordt ook veel rustiger en ontspannen. Ik ben nu meer gefocust, het werkt heel goed bij ADHD

Francisca

Sep 06, 2015 by Stella Sawranky

Ontspanend

Ik vond het heel ontspannende sessie. Ik voel me meteen beter en rustiger, voel me minder benauwd.

Heel erg bedankt en ik zal vaker komen met mijn moeder.

Stella

Aug 18, 2015 by Caroline El Idrissi-Beuth

Titel: Met m’n zoon ( 19 mnd)

Eerste sessie met m’n zoon ( 19 mnd) ging prima! Fijne binnenkomst en snel op ons gemak. Zoutkamer zeer rustgevend! Hopelijk werkt het goed tegen de benauwdheid en zien we op termijn vooruitgang!!

Aug 16, 2015 by Henk Jocobs

Baat het niet dan schood het niet

In mijn geval baat het wel, dus na 5 sessies voelt het of ik beter ademhaal.

Henk

Aug 13, 2015 by Clementine

Ik kom beslist vaker

Ook de derde maal heel fijn in het zout kamertje gezeten en ben flink opgeknapt. kom beslist vaker

Clem

Aug 11, 2015 by Saskia Straver

Titel: Mooie zoutkamers

Mooie zoutkamers, heel ontspannen en na één sessie al 3 dagen zonder mijn hooikoorts, ik ga een kuur doen